joi, 19 mai 2011

Cu o simpla aplicatie iti amintesti usor localurile care ti-au fost recomandate!!


Spot 1.0.1 este o aplicaţie iPhone care se bazeaza pe faptul ca recomandările  sunt utile numai dacă exista un mod de a ti le aduce aminte atunci cand ai cu adevarat nevoie de ele.Spot este conceput pentru cei care iau masa in oras foarte des, sunt pasionati sa descopere locuri noi in orasul lor si isi doresc sa impartaseasca experienta lor cu ceilalti ajuntandu-i sa gaseasca usor localurile pe care acestia isi doresc sa le incerce. 

Exista numeroase surse prin care o persoana poate obtine recomandari despre un anumit local, de la prieteni blog-uri, reviste, Yelp, Urbanspoon, Foursquare şi numeroase surse locale online  si offline. Problema apare cand oamenii trebuie sa isi amintesca o recomandare primita cu ceva timp inainte fata de momentul in care au nevoie de aceasta.

Spot este o  solutie eleganta,  o aplicatie pentru iPhone care iti permite să identifici si sa salvezi rapid locuri interesante despre care ai primit recomadari. 
Poti impartasi cu ceilalti locurile preferate din lista ta pe e-mail si SMS, sa obtii indicaţii despre localurile din wishlist, si sa cauti in  timp real localuri care sunt adaugate in wishlist de catre alte personae din intreaga lume. Spot este o aplicatie care functioneaza in intreaga lume si este utila atat persoanelor care calatoresc cat si celor care isi doresc sa descopere localuri noi in orasul lor.
Spot 1.0.1 este o aplicatie gratuita disponibila exclusiv prin intermediul App Store in categoria Lifestyle.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu