miercuri, 27 aprilie 2011

Internet tathering - gratis la Orange !

Ce am gasit pe http://www.orange.ro...ne/optiuni.html , referitor la optiunea de Internet tathering:

"Cu această opţiune poţi utiliza iPhone-ul tău ca modem pentru a naviga pe internet de pe computer, laptop, tableta sau alt telefon.

Tot ce trebuie să faci este să-ţi conectezi telefonul la calculator printr-un cablu USB sau să activezi "Hotspot personal" (din Configurări / General / Reţea) după ce ai solicitat activarea opţiunii Modem pentru iPhone.

Din 22 aprilie 2011 opţiunea este gratuită. Dacă ai activat opţiunea înainte de această dată, pentru a beneficia de gratuitate apelează la 411, Serviciul Clienţi.

Traficul de date efectuat se tarifează la fel cu traficul realizat pe telefon. Dacă abonamentul tău are trafic de date inclus, acesta este valabil şi când navighezi de pe calculator.

disponibilitate

Această opţiune poate fi utilizată exclusiv de pe un telefon iPhone.
Pentru a activa această opţiune apelează 411, Serviciul Clienţi, gratuit de pe telefonul tău Orange sau vino în orice magazin Orange. Poţi activa opţiunea şi accesând secţiunea contul meu. "

ENJOY !

PS: Eu am activat-o si functioneaza de minune, decat ca se activeaza de la 408 si nu de la 411 cum se precizeaza in anunt :) 


PRELUARE: IPHONEFORUM.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu