joi, 11 august 2011

iPhone 5 ar putea fi un upgrade mai mare decat s-a crezut initial

in 2007, iPhone EDGE a fost o revolutie si a schimbat lumea smartphone.
3G a fost o dezamagire pentru multi, acesta find un EDGE cu procesor ceva mai rapid un design mai elegant si cam atat.
iPhone 3GS a fost ceva mai bun dar, din nou, a adus prea putina inovatie.
iPhone 4 a adus Retina Display, a fost cel mai subtire smartphone, giroscop si alte inovatii care l-au mentiunt in frunte si au starnit din nou interesul consumatorilor.

Attached Image: iphon4-100607-1.jpg

Pe cand ne asteptam pe undeva ca iPhone 5 sa fie un iPhone 4 cu procesor dual-core ca si iPad 2, se pare ca Apple ne pregateste cateva surprize in plus.
Zvonul vine de la analistul Shaw Wu care lucreaza la Sterne Agee.
El a trimis o scrisoare investitorilor in care a scris:

"Well, it turns out that we are picking up that this interim iPhone refresh in the Fall timeframe could be a bigger upgrade than we expected," Wu wrote. "We believe this keeps the iPhone fresh and competitive and helps maintain its leadership position."
"We believe this makes sense to improve the iPhone experience without making it too bulky as we have seen with models from competitors,"


Conform analistului, Apple pregateste o noua mini revolutie care include design nou, hardware mai bun, ecran mai mare si poate cateva surprize tipice Apple.
Zvonul nu este chiar nefondat, va reamintesc spusele unui inginer Apple de la lansarea iPad 2 care a spus ca iPad 2 este un upgrade minor si iPad 3 va matura concurenta.
Daca zvonul cum ca iPhone 5 va fi lansat cam in perioada lansarii lui iPad 3 este real, este posibil ca Apple sa fi amanat lansarea iPhone 5 din vara pentru a aduce din nou ceva revolutionar.
Un iPhone cu functii de teleportare cineva ? :D

Sursa 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu