marți, 22 februarie 2011

Apple MacBook Air cu procesoare Intel Sandy Bridge – în iunie?

apple macbook air 300x189 Apple MacBook Air cu procesoare Intel Sandy Bridge – în iunie?

Specialiştii în domeniu consideră că această lansare în luna iunie ar putea coincide cu lansarea de către compania Intel a unui model deSandy Bridge cu voltaj foarte mic, numai bun pentru laptopurile ultra subţiri de la Apple.  Un alt argument care susţine acest zvon ar fi acela că Apple şi-a obişnuit publicul cu upgradeuri odată la 8 sau 9 luni. Având în vedere faptul că ultimul update pentru MacBook a fost făcut toamna trecută, ar cam fi timpul.
Până în acest moment Apple a fost practic obligată să meargă pe varianta de procesor Core 2 Duo la modelele MacBook Air. De asemenea, procesoarele Intel Arrandale au o performanţă grafică limitată. Un update la procesoarele Sandy Bridge pentru a satisface nevoile unui laptop ultra subţire ar aduce beneficii majore unui MacBook în ceea ce priveşte performanţele, cu o schimbare aproape nesemnificativă a consumului enegetic.
Se pare că noile MacBook-uri de la Apple vor avea mai mult decât o schimbare de procesor: se anunţă şi displayuri de 15 sau 17 inchi, care ar oferi o rezoluţie de o calitate excepţională.
Încă nu avem veşti în legătură cu preţurile, dar Apple hrăneşte curiozitatea publicului cu zvonuri în ultima vreme, aşa că aşteptăm următoarele speculaţii în legătură cu costurile şi disponibilitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu