vineri, 11 martie 2011

Kinect bate iPhone si iPad: 10 mil. de unitati vandute in 4 luni de la lansare

dispozitiv kinect,kinect,microsoft,ipad,iphone,record kinect

Kinect bate iPhone si iPad: 10 mil. de unitati vandute in 4 luni de la lansare

Dispozitivul Kinect, care se conecteaza la consola Xbox si permite controlul exclusiv prin miscari si comenzi vocale, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai rapide vanzari din istorie inregistrate de un dispozitiv electronic, dupa ce a inregistrat 10 milioane de unitati vandute in 4 luni de la lansare, relateaza PC World.

Astfel, Kinect a depasit performanta Apple iPhone si iPad inregistrata pe acelasi interval de timp (patru luni de la lansare).

Potrivit Guinness World Records, Microsoft a vandut 133.333 de dispozitive Kinect pe zi din momentul lansarii oficiale pe 4 noiembrie, inregistrand 8 milioane de unitati vandute in primele 60 de zile.

"Putem confirma ca nici un alt dispozitiv electronic nu a inregistrat asemenea vanzari intr-un interval de timp de 60 de zile de la lansare, o performanta incredibila avand in vedere competitia din acest domeniu", a declarat Gaz Deaves, editor al Guinness World Records 2011 Gamer's Edition, potrivit sursei mentionate.

Apple a vandut 2 milioane de iPad-uri in 60 de zile de la lansare.

Totodata, competitorul direct al Kinect, respectiv Sony Move a inregistrat 4,1 milioane de unitati vandute in primele doua luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu