miercuri, 13 iulie 2011

VirusBarrier, primul antivirus pentru iOS

Mac OS si iOS sunt reputate pentru securitatea oferita, chiar daca aceasta securitate este o securitate prin obscuritate.
Acum insa, OS X si iOS nu mai sunt sisteme de operare obscure, iOS fiind in continuare cel mai folosit OS smartphone global, iar OS X prinde teren in detrimentul Windows.
In continuare, iOS se dovedeste a fi cea mai securizata platforma mobila, cu toatea astea, utilizatorii Jailbreak sunt expusi la riscuri dupa cum am mai mentionat pe forum.
VirusBarrier este primul antivirus lansat oficial in AppStore si promite ca ne va feri de astfel de probleme.

Attached Image: 436111378_screen_1_big.jpgAttached Image: 436111378_screen_2_big.jpgAttached Image: 436111378_screen_3_big.jpg 

Deocamdata ViruBarrier este un antivirus care trebuie lansat manual ca sa scaneze, nu va ganditi ca ruleaza in fundal si scaneaza tot cum ne-au obisnuit clientii antivirus Windows.
Avantajul este ca va scana si prin Mailuri si prin DropBox si identifica si posibilele vulnerabilitati de Windows.
Aplicatia costa 2.39 Euro si vei primi licenta pentru un an dupa care te va costa 1.99 Euro prelungirea licentei pe inca un an.
Deocamdata nu-i vad utilitatea din moment ce ambele vulnerabilitati cunoscute pentru iOS pot fi blocate prin simpla schimbare a parolei implicite de la SSH.
Daca insa credeti ca aveti nevoie, o puteti cumpara de aici.

Sursa 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu